Huisregels Wijndomein Erve Wisselink

Huisregels en Voorwaarden 2018-02-18T14:22:06+00:00
Vakantiehuis - Groepsaccommodatie - Camping - Wijngaard: Wijndomein Erve Wisselink in Eibergen in Gelderland

Huisregels en Voorwaarden vakantiehuis – groepsaccommodatie

Beste gasten, graag vragen wij jullie aandacht voor onze huisregels en voorwaarden:

Wanneer u een vakantiehuis huurt in onze groepsaccommodatie gelden er enkel huisregels en voorwaarden. Leest u deze a.u.b. voor aankomst zodat u tijdens uw vakantie in de Achterhoek onbezorgd kunt genieten van onze wijngaard en vakantiehuizen.

1. Huisdieren

Het meenemen van 1 huisdier is toegestaan. Willen jullie het huisdier buiten het vakantiehuis op het gehele terrein aanlijnen. De enige uitzondering hierop is het terras van de gropepsaccommodatie, omdat dit terras afgesloten is, en het dier daar ‘thuis’ hoort. De hond moet uitgelaten worden buiten het complex. Mocht er toch sprake zijn van een ongelukje op het erf, dan moet dit door het baasje opgeruimd worden, want gasten na en naast u moeten hier geen hinder van hebben.

Voor een meegenomen kat geldt hetzelfde. Voor de kat moet daarom een kattenbak meegenomen worden.

Het huisdier moet uiteraard goed opgevoed zijn en geen schade veroorzaken aan het interieur.

Het huisdier mag niet in de slaapvertrekken komen.

Wij hebben geen manden, dekens, voerbakken, kattenbakken voor huisdieren. Dit moet u dus zelf meenemen.

2. Het vakantiehuis is rookvrij.

3. Muziek

Het is heerlijk om muziek te luisteren. Echter, we willen graag het volume na 11 uur ’s avonds beperkt hebben.

4. Vuur

Laat brandende kaarsen niet onbeheerd achter.

5. Bezoek

Komen er op een dag gasten langs: ze zijn welkom, maar hun komst moet van te voren aan ons kenbaar gemaakt worden.

Het is niet toegestaan dat het (dag)bezoek zonder overleg blijft overnachten.

De vakantiehuizen zijn uitsluitend bestemd voor recreatieve doeleinden. U mag de vakantiehuizen niet anders gebruiken dan waarvoor deze bestemd zijn. Zij zijn bij voorbeeld niet bedoeld voor het vieren van feestjes en partijen, etc. in de ruimste zin van het woord.

6. Linnen en meubilair

Het is niet toegestaan (bij ons gehuurde) handdoeken, bedlinnen en/of ander beddengoed mee naar buiten te nemen. Hetzelfde geldt voor meubilair: wat binnen hoort, moet daar ook blijven.

Wilt u bij vertrek uit de groepsaccommodatie het bedlinnen en de handdoeken in de hal leggen.

7. Vertrek

Bij vertrek dient de afwasmachine leeggeruimd te zijn en alle afvalbakken geleegd te zijn, en het afval in de daarvoor bestemde containers weggegooid. Lege flessen kunt u in de glasbak gooien in Eibergen bij alle supermarkten.

8. Gourmet/Fondue

Binnenshuis frituren of gourmetten/fonduen (en dergelijke) zijn vanwege de vrij sterke geuren (die in het huis blijven hangen) niet toegestaan. Wat wel kan, is (met behoud van de nodige voorzichtigheid) op het eigen terras barbecuën.

Indien deze regels niet worden nageleefd, behouden wij ons het recht voor om deze geheel of gedeeltelijk met de borg te verrekenen.

Wij wensen u een heel prettig verblijf in een van onze huizen, en danken u voor uw medewerking en uw begrip. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht. Wij helpen u graag.

Algemene bepalingen

Borg

De borg bedraagt € 200.- binnen 10 werkdagen ontvangt u deze terug op uw bank- of girorekening.

Bij gebreken behouden wij ons het recht voor deze met de borg te verrekenen. Als schade meer is dan de som van de borg, dan kan het zijn dat wij dit op u verhalen. Bij niet gemelde schade, die na vertrek door ons geconstateerd wordt, kan dit een reden zijn, dat wij de borg wat langer vasthouden, voor reparatie en een verdere inschatting van de kosten. Mocht u bij aankomst een schade aantreffen, dan vragen wij u dit direct te melden, zodat wij u er niet voor aansprakelijk stellen.

Aansprakelijkheid

Voor letsel en of schade die tijdens het verblijf op ons terrein ontstaat, kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden. Dit geldt ook voor eventuele (geluids-)overlast, afkomstig van derden. Ook als faciliteiten op het terrein buiten gebruik gesteld moesten worden.

Tariefstelling en procedure van boeking

Voor onze tarieven is prijswijziging mogelijk; mocht er sprake zijn van een fout in ons boekingssysteem, en daardoor een afwijkende prijsstelling, dan is deze niet bindend.

Het is niet toegestaan om, zonder onze schriftelijke toestemming, commerciële activiteiten in een van onze huizen te laten plaatsvinden.

Reservering

  • U kunt de groepsaccommodatie boeken voor uw verblijf, te beginnen bij het invullen van het reserveringsformulier dat u vindt onder “groepsaccommodatie”.
  • Uw reservering is definitief zodra u 10 % van het totale bedrag hebt overgemaakt. 4 weken vóór uw komst moet het resterende bedrag ook zijn overgemaakt.
  • Bij boekingen die minder dan 4 weken van te voren geschieden, moet uiteraard het hele bedrag ineens worden overgemaakt.

Annulering

Een annulerings- en/of reisverzekering dient u zelf af te sluiten.

Onze annuleringsregels zijn:

  • Bij annulering 2 maanden of langer vóór uw verblijf berekenen wij 30 % van de totaalsom
  • Bij annulering minder dan 2 maanden van tevoren 75 % van de totaalsom, bij minder dan 1 maand 100% van de totaalsom.

Aankomst en vertrek

Aankomsttijd op de dag van uw verblijf: tussen 16.00 en 18.00 uur.

Wij zorgen ervoor dat u ontvangen wordt bij uw gehuurde vakantieverblijf, en wegwijs gemaakt wordt.

Op de dag van vertrek is de uiterste tijd hiervoor 10.00 uur ’s morgens. Het inleveren van de sleutel(s) kan persoonlijk aan ons, maar, mochten wij er niet zijn, kunnen ze ook in onze brievenbus worden gegooid.

Bij voortijdig vertrek of verlate aankomst kan geen aanspraak worden gemaakt op restitutie van een deel van het bedrag.

Huurovereenkomst

De persoon op wiens naam het vakantiehuis is gehuurd, is de hoofdhuurder, en als zodanig ook aansprakelijk voor eventuele schade toegebracht door een van zijn of haar gezelschap dat de lodge bewoont.

De huurovereenkomst is persoonlijk, en kan niet worden overgedragen aan iemand anders.

Huisdieren

Naast wat hierboven al staat over de regels die gelden voor meegenomen huisdieren, nog het volgende: een kat of hond die u – na overleg met ons – mee wilt nemen kost per weekendverblijf € 25.00, per week € 40.00.

Roken

Binnen in de lodge is roken niet toegestaan. Buiten, op het eigen terras, moeten peuken niet op de grond worden gegooid, maar opgeruimd in asbakken ed.