Frank en Anoek Weijers – gastheer en gastvrouw op wijndomein Erve Wisselink

De boerderij Erve Wisselink is gebouwd in 1917. Destijds was het een heideveld dat nog ontgonnen moest worden. De ontginning van de heidevelden was in die tijd geen kleinigheid; tractoren bestonden nog niet en alle heideplaggen moesten met de schep worden weggestoken. Een paard voor de ploeg, deed ook veel werk. De koeien stonden in de stal binnen de muren van de boerderij (de deel). De boerderij werd van tijd tot tijd uitgebreid met meer stalruimte, waardoor er uiteindelijk 100 koeien konden staan. Voornamelijk in de ruimtes waar nu o.a. het wijnhuis, de wijnmakerij en de sanitaire voorzieningen van de camping zijn.

Tot het eind van de vorige eeuw leefden hier drie generaties van één familie die oorspronkelijk uit de omgeving van Aalten/Winterswijk kwam. In 2000 kwam de familie Timmermans op Erve Wisselink wonen. Zij hebben het grotendeels verbouwd in de situatie zoals het nu is. In 2007 verkregen zij via ruilverkaveling het gedeelte achter de camping, waar zij de wijngaard hebben aangelegd met veel liefde en aandacht voor de natuur.

Per 1 maart 2024 heeft Els Timmermans, na het overlijden van haar man Henk in 2023, het Wijndomein overgedragen aan ons; Frank en Anoek Weijers uit Zandvoort. Wij gaan het bedrijf voortzetten zoals het de afgelopen decennia is opgebouwd. We kijken uit naar jullie bezoek!

Erve Wisselink Anoek en Frank Weijers