Vakantiehuis - Groepsaccommodatie - Camping - Wijngaard: Wijndomein Erve Wisselink in Eibergen in Gelderland

Nederlandse wijnen van Wijndomein Erve Wisselink

In de Achterhoek vind je de wijngaard van Wijndomein Erve Wisselink. Hier maken we bijzondere Nederlandse wijnen. Zowel rode, witte als rosé wijn. Bezoek de wijngaard in Eibergen voor een proeverij of voor het kopen van deze smaakvolle Nederlandse wijn.

Nederlandse Wijngaard - Wijndomein Erve Wisselink in Eibergen - Achterhoek
Vakantie op een wijngaard - Wijndomein Erve Wisselink Eibergen
Nederlandse Wijngaard bezoeken - Wijndomein Erve Wisselink in Eibergen - Achterhoek
Nederlandse Wijngaard - Wijndomein Erve Wisselink in Eibergen - Achterhoek - Gelderland

Onze wijnen

GroenGoud 2016

Deze heerlijke Nederlandse witte wijn is gemaakt van de Johanniter druif. Met groen fruit, citrus, grapefruit en lichte appeltonen is dit een milde en frisse wijn met een aantrekkelijke “neus”.

ZomerGoud 2018

Zomergoud is een heerlijke wijn met veel bouquet gemaakt van de druiven Johanniter en Solaris. De wijn heeft bloemige aroma’s en een heerlijke afdronk en werd door de Wijnkeuring van de Lage Landen bekroond met een bronzen onderscheiding.

Memory of Roses 2020

De Memories of Roses is gemaakt van een blend van de Johanniter, Souvignier Gris en Pinotin druif. Een Blanc de Noirs is een Franse benaming voor witte wijn gemaakt van onder andere blauwe druiven (Pinotin).

Caprice 2021

De Caprice is een blend van de Souvignier Gris en Solaris druif. Deze witte wijn is mooi licht van kleur, heeft een volle en fruitige smaak met een passend zuurtje.

Bravoure 2022

De Bravoure is gemaakt van een blend van drie druiven-soorten; de Johanitter, Souvignier Gris en Solaris. Een heerlijke, frisse en zachte wijn welke goed past bij de borrel.

La Vie en Rosé 2021

La Vie en Rosé is gemaakt van Pinotin druiven. De kleur is mooi licht roze en de wijn kenmerkt zich door een fruitige smaak met een licht zuurtje.

Thomas Rood 2018

Deze robuuste, intens volle rode Nederlandse bewaarwijn is gemaakt van 100% Cabernet Cortis. De wijn heeft twee jaar gerijpt op Frans eiken barrique en ontving in 2020 een bronzen onderscheiding van de Wijnkeuring van de Lage Landen.

Wijnproeverij

Wijngaard en Wijnhuys in de Achterhoek bij Wijndomein Erve Wisselink in Eibergen

Honing

Biologische honing uit de Achterhoek - Wijndomein Erve Wisselink Eibergen

Vrijwilligers

Nederlandse Wijnboer - Wijndomein Erve Wisselink in Eibergen - Achterhoek