Vakantiehuis - Groepsaccommodatie - Camping - Wijngaard: Wijndomein Erve Wisselink in Eibergen in Gelderland

ONZE CAMPING:

Kamperen op onze camping in de Achterhoek bij Wijndomein Erve Wisselink is een bijzondere ervaring omdat de ruime kampeerplaatsen speels op het terrein zijn ingedeeld. Door de vele struiken en bomen is er ook veel privacy omdat elke plek een ander hoek op het terrein inneemt, en een ander uitzicht heeft. Het sanitair gebouw is luxueus en heeft vloerverwarming (want het is immers niet altijd warm weer in Nederland). Rust gegarandeerd want er zijn maar 30 kampeer plaatsen. Iedere kampeerplek is voorzien van een 10 Ampère elektra aansluiting en er zijn ruim voldoende watertappunten.

We zijn een natuurcamping. De kippen lopen in de wijngaard waar ze als taak hebben het onkruid in toom te houden terwijl ze tegelijkertijd heerlijke biologische eieren leggen met een prachtige oranje dooier. Eieren die overigens ook te koop zijn. Overal op het terrein hangen nestkastjes voor allerlei soorten vogels en er is een bijenhotel en een bijenstal. De honing is te koop. De zomer kan soms erg warm zijn. Het is dan voor kampeerders erg prettig dat ieder plekje naast zon ook een schaduwplek heeft waar het prettig toeven is. Er is een moestuin en er staan veel bessenstruiken waar heerlijke jam van wordt gemaakt. Het is heerlijk fietsen aan beide kanten van de grens met Duitsland. Om dit gemakkelijk te maken hebben we 10 uitgeschreven fietsroutes routes. U kunt natuurlijk van de fietsknooppunten gebruik maken.

Let op: In de wijngaard kan er ook gekampeerd worden, alleen kunnen deze plaatsen niet vooraf worden vastgelegd. Wij weten immers niet van te voren wanneer er noodzakelijke werkzaamheden worden uitgevoerd en dan moet de wijngaard geheel vrij van kampeermiddelen zijn. Laat het ons dus bij aankomst weten als er een plek in de wijngaard gewenst is, dan kunnen wij u omboeken als dat mogelijk is.

Charme Camping Erve Wisselink

« van 2 »

Kamperen bij de wijnboer

Wanneer je op zoek bent naar een unieke en kleinschalige camping in de Achterhoek in Gelderland, waar naast rust ook nog wat te zien en te beleven valt, dan ben je bij ons op het juiste adres.

Kom kamperen bij de (wijn) boer in het parklandschap, grenzend aan de wijngaard. Het is een heerlijke, rustige camping, waar elke kampeerplaats beschikt over een eigen gevarieerd uitzicht. Want de kampeerplaatsen kronkelen zich langs het struikgewas. Er zijn veel streekeigen struiken en bomen aangeplant, vol bloemen en bessen. Vogeltjes en bijen zijn er dol op.

Geniet van het ritme van onze wijngaard. We laten u graag zien hoe het werk in de wijngaard, de moestuin en de bijenstal verloopt. Voor ieder die belangstelling heeft voor dit hele proces, een uitstekende gelegenheid om dit mee te maken.

 • Iedereen kan vrijuit spelen in het landschapspark. Er is een speelplaats voor kinderen, die zo stevig is dat ook volwassenen gevaarloos kunnen schommelen.

 • In het park is voldoende ruimte voor allerlei (spel)activiteiten.

 • Naast de wijngaard is tussen de struiken van de omringende houtwal een authentieke bijenstal met bijzondere strokasten. Hier huizen ook enige kipjes en hun haan, die overdag vrij op het terrein kunnen rondscharrelen.

 • Er zijn luxueuze voorzieningen; ons verwarmde (vloerverwarming) gebouw heeft naast toiletten, wastafels, afsluitbare en ruime douches, een afwas- en wasplek en een stortplek voor chemisch toilet.

 • Gratis WIFI

Camping Erve Wisselink

Anwb geselecteerde camping Achterhoek - Erve Wisselink

Tarieven en Algemene Informatie

[table id=3 /]
 • Aankomst: na 12.00 uur, tenzij anders overlegd.
 • Vertrek: voor 12.00 uur, tenzij anders overlegd.
 • Bezoekers zijn welkom, maar zowel huisdieren als voertuigen van bezoekers worden niet op de camping toegelaten.
 • Partytenten en windschermen zijn niet toegestaan.
 • Het dagtarief is vanaf de dag van aankomst tot de volgende dag 12.00 uur.
 • Campers tot een lengte van 7 meter zijn welkom op het terrein.
 • Het gebruik van airco’s is niet toegestaan i.v.m. geluidsoverlast.
Camping Gelderland op wijngaard Erve Wisselink in Eibergen (Achterhoek)