Vakantiehuis - Groepsaccommodatie - Camping - Wijngaard: Wijndomein Erve Wisselink in Eibergen in Gelderland

Trouwlocatie in de Achterhoek

Trouwen in de Wijngaard van Wijndomein Erve Wisselink in het Achterhoekse Eibergen is een bijzondere ervaring! Op deze unieke trouwlocatie kunt u gebruik maken van het Wijnhuys uitkijkend over de wijngaarden en genieten van de eigen wijnen van het wijndomein.

Gezien de aard van ons bedrijf kunnen alleen kleine bruiloften bij ons plaatsvinden waarbij ook de catering verzorgd wordt.  Wijndomein Erve Wisselink werkt samen met een aantal cateraars. Vraag naar de mogelijkheden

Exclusief Feest.

Wijndomein Erve Wisselink is een mooie locatie voor exclusief feest en/of diner. Wie denken graag met u mee over de invulling van uw feest , zowel in het Wijnhuis zelf als in het omliggende park.

Daarnaast heeft u uiteraard de mogelijkheid om te blijven overnachten in ons luxe XXL-vakantiehuis.

Voor een wijnproeverij – BBQ – familiediner bent u van harte welkom op ons wijndomein. Het Wijnhuis is de ideale locatie voor een avond met vrienden, een familiediner of een bedrijfsuitje of workshop.

Huur Wijnhuis

De huur van het Wijnhuis en het park bedragen:

€ 350,00 per dagdeel (4-uur) of € 900,00 voor de hele dag.
excl. schoonmaakkosten en uitkoop catering kosten

Bijzondere trouwlocatie

Op zoek naar trouwlocaties in de Achterhoek in Gelderland? Bekijk deze bijzondere trouwlocatie midden in de wijngaard op Erve Wisselink.

Wij zijn inmiddels ook ontdekt als originele en ideale trouwlocatie. Wat is er romantischer dan trouwen bij een wijngaard die qua sfeer doet denken aan Italië of Frankrijk? Bovendien is er alle ruimte, niet alleen in het Wijnhuis zelf, maar ook buiten, in het groen eromheen, om een vrolijke, informele sfeer te creëren.

Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Familieweekend Gelderland in vakantiehuizen op wijndomein Erve Wisselink in Eibergen in de Achterhoek

Officiële trouwlocatie

Wij zijn inmiddels erkend als trouwlocatie van de gemeente Berkelland. Daar zijn we trots op en we zien het als kwaliteitskeurmerk voor alles wat we bieden.

We proberen de wensen van iedereen die met plannen bij ons komt te realiseren. Door de veelzijdigheid van onze faciliteiten is er namelijk veel mogelijk en zijn er verrassende arrangementen te bedenken.

De gasten kunnen logeren in een van de vakantiehuizen of op de camping. En wat is er heerlijker om ’s morgens wakker te worden met een (bruilofts)ontbijt?

Zo kan uw bruiloft met familie en vrienden meer inhoud krijgen en is er ruim de tijd voor een genoeglijk samenzijn.

Foto’s Wijndomein Erve Wisseling

familiefeesten – bruiloft – vriendenweekenden en meer

« van 4 »