Vakantiehuis - Groepsaccommodatie - Camping - Wijngaard: Wijndomein Erve Wisselink in Eibergen in Gelderland

Meld je nu aan als vrijwilliger van

Wijndomein Erve Wisselink in de Achterhoek

Heb jij zin om de handen uit de mouwen te steken, lekker in de buitenlucht en natuur te werken, leuke mensen te ontmoeten en bij te dragen aan een mooie wijnproductie? Meld je dan nu aan als vrijwilliger!

Bij onze wijnproductie komt veel kijken. Gedurende het jaar moet er van alles gebeuren en we zouden het heel leuk vinden als jij ons daarbij komt helpen. Los van een heerlijke dag werken in de buitenlucht, staat er bij elke bijeenkomst een heerlijke lunch of borrel met hapjes voor jullie klaar.

Ieder seizoen vraagt om andere werkzaamheden. Help ons met het verzorgen van de wijnstokken en het snoeien en oogsten van de druiventrossen. In ieder seizoen iets nieuws!

In de winter gaan we snoeien en de scheuten in boogjes geleiden. In het voorjaar worden de scheuten in hoeveelheid geminderd en wat later, zodra de trossen groeien, uitgedund en soms gehalveerd. De oogst vindt plaats in september/oktober.

Zin om ons te komen helpen? Meld je dan nu aan! We houden je op de hoogte van geplande activiteiten (meedoen is niet verplicht) en updates over de wijngaard.

Stuur een mail naar info@erve-wisselink.nl met je gegevens en interesse, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft van onze activiteiten.

Er is geen galerij geselecteerd of de galerij is verwijderd.

Wijnproeverij

Wijngaard en Wijnhuys in de Achterhoek bij Wijndomein Erve Wisselink in Eibergen

Honing

Biologische honing uit de Achterhoek - Wijndomein Erve Wisselink Eibergen

Vrijwilligers

Nederlandse Wijnboer - Wijndomein Erve Wisselink in Eibergen - Achterhoek